Naudan ulkofilee meheväksi grillattuna
Kesäiseen herkkuateriaan kuuluu varmasti grillipihvi. Tässä on helppo ja nopea resepti, jos grillitaidot ovat hukassa. Nyt voit nauttia maukkaasta grillipihvista terveellisesti vaikkapa Caesar-salaatin tai grillikasvisten kera. Vaikka kesä olisikin ohi, pannulla ja uunissa saat aikaan yhtä hyvän tuloksen, ja näin valmistettaessa lämpötilaa on helpompi säädellä.
Ainesosat
Neljä annosta
- 4 kpl Naudan ulkofileepihvi
- Suolaa, pippuria
Grillattu naudan ulkofilee ohje
Lämmitä grilli kuumaksi.
Mausta pihvit suolalla ja pippurilla molemmin puolin.
Grillaa pihveihin raidat molemmin puolin.
Nosta pihvit grillin ylimmälle tasolle ja sulje kansi.
Anna pihvien kypsyä tasolla noin 4-7 minuuttia riippuen pihvin paksuudesta ja grillin lämpötilasta.
170 asteen lämpotilassa kypsymisaika on noin 5 minuuttia.
Leikkaa pihvit ja tarjoile esimerkiksi Caesar-salaatin tai grillattujen kasvisten kera.
Kommentointi
Miltä Grillattu naudan ulkofilee maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.