Naudan ulkofilee meheväksi grillattuna

Kesäiseen herkkuateriaan kuuluu varmasti grillipihvi. Tässä on helppo ja nopea resepti, jos grillitaidot ovat hukassa. Nyt voit nauttia maukkaasta grillipihvista terveellisesti vaikkapa Caesar-salaatin tai grillikasvisten kera. Vaikka kesä olisikin ohi, pannulla ja uunissa saat aikaan yhtä hyvän tuloksen, ja näin valmistettaessa lämpötilaa on helpompi säädellä.

Ainesosat

Neljä annosta

  • 4 kpl Naudan ulkofileepihvi
  • Suolaa, pippuria

Grillattu naudan ulkofilee ohje

Lämmitä grilli kuumaksi.

Mausta pihvit suolalla ja pippurilla molemmin puolin.

Grillaa pihveihin raidat molemmin puolin.

Nosta pihvit grillin ylimmälle tasolle ja sulje kansi.

Anna pihvien kypsyä tasolla noin 4-7 minuuttia riippuen pihvin paksuudesta ja grillin lämpötilasta.

170 asteen lämpotilassa kypsymisaika on noin 5 minuuttia.

Leikkaa pihvit ja tarjoile esimerkiksi Caesar-salaatin tai grillattujen kasvisten kera.

Kommentointi

Miltä Grillattu naudan ulkofilee maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.

Reseptin tiedot
  • Valmisteluaika 15 min
  • Valmistusaika 15 min
  • Kalorit 250 kcal / annos
  • Arvosana 4.6 / 5 perustuen 12 arvioon
  • Reseptin laatija