Mehevä vasikan ulkofilee

Resepti vähän hienompaan makuun, kuitenkin aina yhtä keveä. Tämä on toimitusjohtajamme oma resepti, jonka halusimme jakaa kun olimme sitä päässeet maistamaan. Valmistus ei vaadi mitään monimutkaista, ja onnistuu aina ohjetta seuraamalla.

Ainesosat

Neljä annosta

  • 800 g Vasikan ulkofile (200g per pihvi)
  • 2 rs Kirsikkatomaatti
  • 2 punttia Salaattimix
  • 1 rs Fetajuusto
  • Suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Nokare voita paistamiseen. Balsamico ja oliiviöljy.

Vasikan ulkofilee ohje

Vasikan ulkofileet

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leikkaa terävällä veitsellä vasikan ulkofileestä vaaleat ja sitkeät lihaksen kiinnikekohdat pois. Leikkaa noin 1,5 sentin suuruisiksi pihveiksi. Levitä oman maun mukaan tasaisesti suolaa ja mustapippuria.

Anna paistinpannun lämmitä todella kuumaksi. Paista pihvit oliiviöljyssä ja lisää pieni siivu voita tuomaan makua. Paista noin 30-60 sekunttia molemmin puolin kunnes pihvit ovat saaneet ruskean pinnan. Siirrä pihvit leivinpaperin päälle uunipellille ja aseta uuniin 4-5 minuutiksi.

Vihersalaatti

Pese salaatin lehdet ja revi kulhoon. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää fetajuusto kulhoon. Kaada oliiviöljyä ja balsamicoa tasaisesti kuten kaataisit salaatinkastiketta. Lisää ripaus suolaa ja sokeria. Sekoita ainekset sekaisin.

Vinkki: Voit ostaa ison fileen, leikata sen pihvipaloiksi, kääriä elmukelmuun ja pakastaa osan pihveistä myöhempää käyttöä varten.

Kommentointi

Miltä Vasikan ulkofilee maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.

Reseptin tiedot
  • Valmisteluaika 25 min
  • Valmistusaika 25 min
  • Kalorit 340 kcal / annos
  • Arvosana 4.4 / 5 perustuen 65 arvioon
  • Reseptin laatija