Raparperipommi
Erinomainen ja monikäyttöinen lisuke. Raparperipommi toimii erityisen hyvin kanan kanssa.
Ainesosat
Neljä annosta
- 1 kpl Punasipuli
- 1 rkl Etikka
- 1 rkl Vesi
- 200 g Raparperi
- 2 dl Sokeri
- 1 kpl Chili
- 5 kpl Kuivattu aprikoosi
- 1 rkl Curry-mauste
- 1 tl Suola
- Lasipurkki
Raparperipommi ohje
Pilko punasipuli pieniksi palasiksi.
Sekoita punasipulin palat, etikka ja vesi kattilassa. Kiehauta ja keitä 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
Pilko raparperit, chili ja aprikoosit pieniksi paloiksi.
Lisää loput ainekset kattilaan ja keitä vielä 30 minuuttia.
Kaada kuuma raparperipommi lasipurkkiin.
Erinomainen ja monikäyttöinen lisuke. Raparperipommi toimii erityisen hyvin kanan kanssa.
Kommentointi
Miltä Raparperipommi maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.