Helppo ja kevyt munakas
Munakas on sopivan täyttävä vaihtoehto aamupalalle tai lounaaksi. Vihannekset keventävät munakasta, mutta lisäävät samalla ruokaisuutta ja makua. Kananunat ovat täynnä proteiinia, aminohappoja ja vitamiineja, joten ei kun munakasta paistamaan!
Ainesosat
Neljä annosta
- 3 kpl Muna
- 1 dl Kevytkerma
- ½ kpl Paprika
- 10 kpl Kirsikkatomaatti
- 1 pieni Sipuli
- 1 dl Pilkottu herkkusieni
- Suola, pippuri
Munakas ohje
Kuori ja pilko sipuli, huuhtele paprika ja tomaatit, pilko sipulin joukkoon.
Sekoita munan rakenne rikki ja lisää joukkoon kerma, sekoita hyvin.
Aloita munakkaan paistaminen kasviksista. Ruskista kasviksia öljyssä ja lisää muna-kerma seos pannulle. Anna olla hetki kuumalla ja alenna lieden teho noin puoleen ja odota että seos on hyytynyt.
Tarjoile välittömästi tuoreen rucolan kera.
Kommentointi
Miltä Munakas maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.