Lohipala on terveellinen snäksi

Tässä tarjoamme teille hyvän ja terveellisen vaihotehdon naposteltavaksi mikä sopii todella hyvin aperitiiviksi tai pieneksi pureskeltavaksi illanistujaisiin.
Ainesosat
Neljä annosta
- 200 g Lohifile, nahaton,ruodoton
- 12 kpl Ruissipsi tai vastaava
- 1 kpl Pieni kurkku
- 1 prk / 120 g kynttä Kevyt crème fraîche
- 1 tl Sinappi
- 1 kynsi Valkosipuli
- 1 puntti Tilli
- Suolaa, pippuria
Lohipala ohje
Mausta lohifile suolalla ja pippurilla, grillaa tai paista kypsäksi.
Valmista crème, pilko tilli ja kuorittu valkosipuli. Sekoita ainekset keskenään.
Huuhtele ja suikaloi kurkku.
Lohko lohesta paloja ja asettele lohipalat. Pinoa sipsi, crème, lohi, kurkku ja aseta koristeeksi tilliä.
Kommentointi
Miltä Lohipala maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.