Kasvisrösti ja mintturaita on maistuva pääruoka
Kasvisrösti on uskomattoman herkullinen, linsseistä näppärästi valmistuva pääruoka. Tarjoile raikkaan mintturaidan kanssa, niin maistuu isommillekin herroille!
Ainesosat
Neljä annosta
- 1 rs Go Green vihreä linssi
- 2 kpl Porkkana
- 1 kpl Sipuli
- 3 kpl Peruna
- 1 rkl Garam Masala -mausteseos
- 1 kpl Punainen chili
- ½ puntti Tuore minttu
- 1 kpl Kurkku
- 3 dl Maustamatonta ruokajogurttia
- ½ rkl Sitruunan mehu
- ½ tl Juustokumina
- 1 tl Hunaja
- Suolaa ja valkopippuria oman maun mukaan
Kasvisrösti ja mintturaita ohje
Kasvisrösti
Kuori porkkanat, sipuli ja perunat ja raasta ne raastimessa. Huuhtele ja valuta kypsät Go Green linssit. Poista chilistä siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioksi. Yhdistä kaikki aineet massaksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Muotoile massasta pihvejä ja paista ne miedolla lämmöllä oliiviöljyssä kypsiksi. Tarjoa lempeän mintturaidan ja vihreän salaatin kaverina.
Mintturaita
Nypi mintun lehdet oksista irti ja pilko pieneksi kuivan työlaudan päällä. Leikkaa kurkku pitkittäin ja poista siemenet. Raasta kurkku pieniksi suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta. Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.
Kommentointi
Miltä Kasvisrösti ja mintturaita maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.