Kanawokki kevyesti ja helposti
Aasialaisia vaikutteita saanut kanawokki on sellainen ruokalaji, mikä harvoin epäonnistuu. Wokista tulee paras kun käyttää tuoreita raaka-aineita, joten vaikka pilkkomisessa kuluu pari minuuttia kauemmmin kuin pakaastepussin tyhjentäminen pannulle, niin se on kyllä vaivan arvoista.
Ainesosat
Neljä annosta
- 400 g Pilkottu kanasuikale
- 1 kpl Sipuli
- 1 kynsi Valkosipuli
- 3 kpl Porkkana
- 1 rasia Tuore haricot papu
- 1 rasia Sieni
- ½ kpl Paprika
- 100 g Täysjyvänuudeli
- ½ puntti Persiljaa tai korianteria
- Maustamiseen soija- ja worchesterhire kastiketta, pippuria
Kanawokki ohje
Kuori ja pilko juurekset. Pilko yrtti.
Keitä nuudeli ja jäähdytä.
Aloita wokkaaminen juuresten paistamisella, ruskista kevyesti ja lisää kanapalat joukkoon , jatka hetki ruskistusta ja lisää nuudelit, mausta.
Anna kanan kypsyä ja lisää lopuksi yrtit ja tarjoile.
Kommentointi
Miltä Kanawokki maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.