Kanawokki kevyesti ja helposti

Aasialaisia vaikutteita saanut kanawokki on sellainen ruokalaji, mikä harvoin epäonnistuu. Wokista tulee paras kun käyttää tuoreita raaka-aineita, joten vaikka pilkkomisessa kuluu pari minuuttia kauemmmin kuin pakaastepussin tyhjentäminen pannulle, niin se on kyllä vaivan arvoista.

Ainesosat

Neljä annosta

  • 400 g Pilkottu kanasuikale
  • 1 kpl Sipuli
  • 1 kynsi Valkosipuli
  • 3 kpl Porkkana
  • 1 rasia Tuore haricot papu
  • 1 rasia Sieni
  • ½ kpl Paprika
  • 100 g Täysjyvänuudeli
  • ½ puntti Persiljaa tai korianteria
  • Maustamiseen soija- ja worchesterhire kastiketta, pippuria

Kanawokki ohje

Kuori ja pilko juurekset. Pilko yrtti.

Keitä nuudeli ja jäähdytä.

Aloita wokkaaminen juuresten paistamisella, ruskista kevyesti ja lisää kanapalat joukkoon , jatka hetki ruskistusta ja lisää nuudelit, mausta.

Anna kanan kypsyä ja lisää lopuksi yrtit ja tarjoile.

Kommentointi

Miltä Kanawokki maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.

Reseptin tiedot
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika 30 min
  • Kalorit 148 kcal / annos
  • Arvosana 4.7 / 5 perustuen 54 arvioon
  • Reseptin laatija