Kevyt ja helppo juuresmuusi

Todella maukkaan makuinen muusi on oiva lisuke monelle ruualle ja tarjoaa vaihtelua perunauusille. Muusin voit tehdä mistä juureksista vain haluat, joten heitä sekaan lempijuureksesi ja nauti!
Ainesosat
Neljä annosta
- 5 kpl Porkkana
- 300 g Juuriselleri
- 300 g Palsternakka
- 1 l Maito
- Suolaa, pippuria ja nokare voita
Juuresmuusi ohje
Kuori ja pilko juurekset.
Keitä pilkotut juurekset kevyesti suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
Soseuta, lisää maito ja voi.
Maitoa kannattaa lisätä oman maun mukaan, mitä enemmän sitä laitaa niin sitä juoksevampaa muusista tulee.
Halutessasi voit maustaa muusia pilkotulla ruohosipulilla ja/tai lehtipersiljalla.
Kommentointi
Miltä Juuresmuusi maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.