Jauhelihapihvit kevyesti ja maistuvasti
Nopeasti valmistuvat jauhelihapihvit ovat arkiruokaa parhaimillaan. Samalla reseptillä voi tietysti pyöräyttää lihapullat, jos sille tuulelle sattuu.
Ainesosat
Neljä annosta
- 400 g Vähärasvaista jauhelihaa
- 2 kpl Keltasipuli
- 1 kpl Kananmuna
- 1 kynsi Valkosipuli
- Suolaa ja pippuria. Maustamiseen tuoretta timjamia ja persiljaa
Jauhelihapihvit ohje
Kuori ja pilko sipulit.
Hienonna yrtit.
Sekoita ainekset keskenään.
Muotoile massa pihveiksi ja paista pihveihin kaunis ruskea pinta öljyssä pannulla.
Loppukypsennä pihvit uunissa 175 c noin 5-10 minuuttia koosta riippuen.
Tarjoile esimerkiksi juuresmuusin kera.
Kommentointi
Miltä Jauhelihapihvit maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.