Jauhelihapihvit kevyesti ja maistuvasti

Nopeasti valmistuvat jauhelihapihvit ovat arkiruokaa parhaimillaan. Samalla reseptillä voi tietysti pyöräyttää lihapullat, jos sille tuulelle sattuu.

Ainesosat

Neljä annosta

  • 400 g Vähärasvaista jauhelihaa
  • 2 kpl Keltasipuli
  • 1 kpl Kananmuna
  • 1 kynsi Valkosipuli
  • Suolaa ja pippuria. Maustamiseen tuoretta timjamia ja persiljaa

Jauhelihapihvit ohje

Kuori ja pilko sipulit.

Hienonna yrtit.

Sekoita ainekset keskenään.

Muotoile massa pihveiksi ja paista pihveihin kaunis ruskea pinta öljyssä pannulla.

Loppukypsennä pihvit uunissa 175 c noin 5-10 minuuttia koosta riippuen.

Tarjoile esimerkiksi juuresmuusin kera.

Kommentointi

Miltä Jauhelihapihvit maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.

Reseptin tiedot
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika 30 min
  • Kalorit 200 kcal / annos
  • Arvosana 4.3 / 5 perustuen 54 arvioon
  • Reseptin laatija