Kanawokki kevyesti ja helposti
Aasialaisia vaikutteita saanut kanawokki on sellainen ruokalaji, mikä harvoin epäonnistuu. Wokista tulee paras kun käyttää tuoreita raaka-aineita, joten vaikka pilkkomisessa kuluu pari minuuttia kauemmmin kuin pakaastepussin tyhjentäminen pannulle, niin se on kyllä vaivan arvoista.
- Valmisteluaika 30 min
- Valmistusaika 30 min
- Kalorit 148 kcal / annos
Ainesosat ja resepti ovat kuvan alla.
Ainesosat
Neljä annosta
- 400 g Pilkottu kanasuikale
- 1 kpl Sipuli
- 1 kynsi Valkosipuli
- 3 kpl Porkkana
- 1 rasia Tuore haricot papu
- 1 rasia Sieni
- ½ kpl Paprika
- 100 g Täysjyvänuudeli
- ½ puntti Persiljaa tai korianteria
- Maustamiseen soija- ja worchesterhire kastiketta, pippuria