Maistuvaa kalkkunanrintaa ja yrtti-ohrattoa
Pinaatilla, pähkinällä ja aurinkokuivatulla tomaatilla täytetty kalkkunanrinta on todella vähärasvainen, mutta herkullinen pääruoka. Risoton ”korvike” ohratto on laihduttajan unelma, sillä ohran hiilihydraatit ovat hitaita, jolloin näläntunne pysyy loitolla pidempään.
- Valmisteluaika 30 min
- Valmistusaika 40 min
- Kalorit 719 kcal / annos
Ainesosat ja resepti ovat kuvan alla.
Ainesosat
Neljä annosta
- 1 rs Pakastepinaatti
- 1 prk Aurinkokuivattu tomaatti
- 100 g Pähkinä (esim. cashew)
- 4 kpl Kalkkunanrinta
- 4 dl Ohraryyni
- 7 dl Kanaliemi
- 1 puntti Tuore persilja
- 1 puntti Tuore ruohosipuli
- 1 kpl Sipuli
- 1 dl Kevyt ruokakerma
- ½ dl Sitruunamehu
- 1 dl Valkoviini (ei välttämätön)
- 1 dl Mustaleima-raastetta (ei välttämätön)
- Oliiviöljyä paistamiseen. Suolaa ja mustapippuria maun mukaan.