Kevennys

Lohipala on terveellinen snäksi

Tässä tarjoamme teille hyvän ja terveellisen vaihotehdon naposteltavaksi mikä sopii todella hyvin aperitiiviksi tai pieneksi pureskeltavaksi illanistujaisiin.

Ainesosat

Neljä annosta

  • 200 g Lohifile, nahaton,ruodoton
  • 12 kpl Ruissipsi tai vastaava
  • 1 kpl Pieni kurkku
  • 1 prk / 120 g kynttä Kevyt crème fraîche
  • 1 tl Sinappi
  • 1 kynsi Valkosipuli
  • 1 puntti Tilli
  • Suolaa, pippuria

Lohipala ohje

Mausta lohifile suolalla ja pippurilla, grillaa tai paista kypsäksi.

Valmista crème, pilko tilli ja kuorittu valkosipuli. Sekoita ainekset keskenään.

Huuhtele ja suikaloi kurkku.

Lohko lohesta paloja ja asettele lohipalat. Pinoa sipsi, crème, lohi, kurkku ja aseta koristeeksi tilliä.

Kommentointi

Miltä Lohipala maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.

Reseptin tiedot
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika 30 min
  • Kalorit 325 kcal / annos
  • Arvosana 4.4 / 5 perustuen 39 arvioon
  • Reseptin laatija