Kevennys

Kanaletut, kanalätyt tai kanacrepit - herkulla on monta nimeä

Crepit ovat alunperin ranskalainen herkku, jotka muistuttavat meidän lettujamme. Creppien täyte voi olla melkein mitä vaan, sekä suolaiset että makeat täytteet sopivat niihin loistavasti. Meidän annoksessa on tällä kertaa suolainen täyte, joten annos on sopivan täyttävä, mutta kumminkin kevyt.

Ainesosat

Neljä annosta

  • 2 kpl Kanafile
  • 150 g Herkkusieni
  • 1 kpl Suippopaprika
  • 1 kpl Keltasipuli
  • 1 kynsi Valkosipuli
  • 50 g Kevyttä juustoa raasteena

Kanaletut eli kanacrepit ohje

Valmista lettutaikina.

Kypsennä kanafileet ja leikkaa suikaleiksi.

Kuori ja pilko sipulit ja sienet.

Huuhtele paprika kevyesti juoksevan veden alla.

Poista paprikasta siemenet ja kanta, pilko.

Ruskista kasvikset kevyesti pannulla pienessä määrässä kasviöljyä.

Paista ja täytä crepit täytteellä ja juustolla.

Tarjoile.

Kommentointi

Miltä Kanaletut eli kanacrepit maistui? Kerro muille reseptin lukijoille.

Reseptin tiedot
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika 60 min
  • Kalorit 385 kcal / annos
  • Arvosana 4.4 / 5 perustuen 23 arvioon
  • Reseptin laatija